NEJA.nl plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   X

REMINDER: Seminar Leren op de werkvloer

HERINNERING:

Seminar Leren op de werkvloer bij oplossingsgericht werken

 

Datum: Dinsdag 31 mei 2016

Tijd: 13:00 – 17:15

Locatie: Muller-Lulofshuis (MLH), Wibautstraat 5a, Amsterdam

 

Let op: er zijn nog dertig beschikbare plaatsen, dus geef je snel op! Deelname is gratis en kan door geregistreerde jeugdzorgwerkers gebruikt worden voor de vrije ruimte van SKJ.

 

Op een schaal van één tot tien: hoe vaak past u oplossingsgericht werken toe/hoe oplossingsgericht is uw organisatie?

Voor veel professionals die getraind zijn in oplossingsgericht werken, is het een uitdaging om daadwerkelijk een oplossingsgerichte aanpak en visie te hanteren in de praktijk. Hiervoor is meer nodig dan een training alleen. Gerichte ondersteuning helpt bij het vasthouden van oplossingsgerichte kennis en vaardigheden.

Wilt u weten wat u binnen uw organisatie kunt doen om een stap verder te komen? Kom dan naar het seminar ‘Leren op de werkvloer bij oplossingsgericht werken’ op 31 mei 2016.

 

Tijdens het seminar worden de opbrengsten van het project ‘Borging van oplossingsgericht werken’ van het Lectoraat Kwaliteit en Effectiviteit in de Zorg voor Jeugd gepresenteerd. Hiernaast bestaat het programma onder andere uit een interactieve lezing van Herman Prüst, oplossingsgericht trainer en coach (zie www.re-sourcetenc.nl) en een workshop van Kina Smit, oplossingsgericht trainer en orthopedagoog (zie www.naturenurture.nl).

Het wordt een inspirerende en positieve studiebijeenkomst met een praktisch karakter, bedoeld voor oplossingsgerichte professionals en beleidsmedewerkers.

 

Kijk hier voor het volledige programma

U kunt zich hier aanmelden

 

Neem voor verdere vragen contact op met Inge Ruitenberg (i.ruitenberg@hva.nl, 0621157748)