NEJA.nl plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   X

Voor de Jeugddag 2020 helemaal online!

De Voor de Jeugd Dag 2020 is ook dit jaar weer live vanuit de Westergas op 2 november 2020. Met een groot verschil: je volgt het event vanuit je eigen stoel. Elkaar gewoon ontmoeten zit er dit jaar niet in, maar de ontwikkelingen rondom thema’s die de jeugd raken staan nooit stil. Zeker nu de wereld in korte tijd zo is veranderd. Zoals ieder jaar zetten we die thema’s in de spotlights tijdens de Voor de Jeugd Dag. En het bijkomend voordeel is dat dit jaar nog meer bezoekers kunnen deelnemen en de zalen nooit vol raken!

 

Vanuit je eigen stoel kies je de programmaonderdelen die je digitaal wilt volgen, en neem je ook deel aan gesprekken, discussies, polls tijdens de sessies. Zelfs aan het klassieke ‘inloop’-moment voor deelnemers én aan het Jeugdplein met standjes is gedacht, met volop gelegenheid voor interactie via video of chat. Tussen de sessies door kun je terecht op het Jeugdplein en verzorgt Tako Rietveld (De Kindercorrespondent) live korte interviews  met kinderen en jongeren uit het veld.

 

Het belooft, net als voorgaande jaren, een inspirerende, bruisende en leerzame dag te worden. We ontmoeten jullie graag digitaal op 2 november 2020! Schrijf je snel in via de website!

 

De Voor de Jeugd Dag is een initiatief van het ministerie van VWS, het Nederlands Jeugdinstituut en de VNG. Het wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd in de Westergas in Amsterdam.